Tipareste

Parada blogurilor gustoase


Dragi gurmanzei si gurmandute! Sunteti voi fideli sau de ocazie, vreau sa va zic ca dupa trei luni de viata, acest blog tanar si nelinistit, prin voia Povestelnicului, a nimerit sa se incalceasca printre alte bloguri vazute si cunoscute, la festivalul blogurilor gustoase organizate de gustos.ro. De aceea sunteti bineveniti sa contribuiti si voi cu un vot pentru mine, fapt pentru care va multumesc.

Va spun din start ca pot vota doar cei inregistrati in sistem. Daca tineti cu tot dinadinsul sa votati acest blog (nu spuneti ca nu v-am convins! daca totusi nu, eu sint acasa, va astept cu masa intinsa!) trebuie sa va inregistrati aici dupa care veti primi un link de confirmare, transmis prin mail de catre organizatori. Din moment ce aveti pe gustos.ro un cont, puteti vota blogul la una din categoriile pe care le preferati.
Pentru a va pune nervul gustativ la incercare va spun care sunt retetele cu care particip la concurs. In cadrul acestui festival, Povesti gustoase participa la doua categorii.
Supe si ciorbe:
Gulyas-ul demential al lui Lazslo pe care l-a mancat Rudi;
– Povestea unui lastar de fasole care s-a afumat intr-o supa periculoasa;
– O ciorba de tarhon ca la Vama Veche;

Feluri principale:
– Inca o aventura a faimosului iepure Anonimus, in carne si oase;
Reteta cu castane si steak in sos de gorgonzola a lui Manu si Cristophe;
– O perversiune culinara cu carnati si varza

Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click pe butonul Voteaza:

(daca v-ati logat pe site, dati click pe imagine sau urmati calea: Parada blogurilor→Voteaza→Feluri principale, gasiti Povesti gustoase si apasati butonul magic care va aduce laurii in ograda Povestelnicului)

si aici

(daca v-ati logat pe site, dati click pe imagine sau urmati calea: Parada blogurilor→Voteaza→Supe si ciorbe, gasiti Povesti gustoase si apasati butonul magic care va ridica blogul Povestelnicului in slavile Olimpului gastronomic)

Luati aminte: puteti vota, o singura data, un singur blog intr-o categorie (cel al Povestelnicului, clar lucru!, si la supe si ciorbe, si la feluri principale), pana la data de 31 ianuarie, pana la ultimul cantat de cuc.

Si sa stiti, votati sau nu cu Povestelnicul, tot multa sanatate si pofta de mancare zdravana sa aveti.

P.S. Daca ai votat, lasa si tu un comentariu mai jos, ca sa stie si Povestelnicul cand acel minuscul “zero” se va transforma intr-un “unu” chipes!

15 comentarii la Parada blogurilor gustoase

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

E bine să ştii


Întrebarea vină n-are

Oare ce vârsta au cititorii Poveştilor gustoase?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...

Ieşire în lume