Tipareste

Condimentele cele de toate zilele


O reteta pe care demultisor o pun la cale, si nu prea am timp s-o scot la capat. Ei, iata acum, nici mai mult nici mai putin, fix 2 ceasuri si 3 minute dupa samburele noptii, le-am pus pe toate pe raft, ca sa fie ca la gospodari. Reteta asta n-are cantitati: cu cat mai mut – cu atat mai bine. Na, poftim.

Ingrediente:
– condimente de la Port A. Carola, de la Nostiya Gliggins, de acasa de la fumee si din alte magazine
– borcanase de bebel de la Ed Adovard si Port A. Carola
– idee de Povestelnic schimbata de idee de fumee, aprobata in final de amundoi

Mod de preparare:
Oleaca de magie in Corel Draw, un printer color si o bucata de hartie mai cartonata, un strop de rabdare si te pomenesti gospodar cu toate miresmele puse la locul lor.
colectie de condimente

Nu de alta, da stateau toate gramada, in pungi de hartie, botite si ratacite. Si cand iti era pofta mai mare, nu mai stiai ce si de unde sa ei.
colectie de condimente

Adresare speciala catre Ed Adovard si Port A. Carola: oameni buni, plecaciuni adanci pentru aceste minunate borcanase. Sa tot pape si sa pape odrasla voastra, pentru ca mie imi mai trebuiesc niste borcanase, macar vreo zece. Sau macar vreo douazeci. Minimum. Sau cat o da Dumnezau. Si va mai doresc ca ele in casa voastra sa nu se termine: mai cresteti odrasle si odraslele voastre sa va urmeze exemplul.

Adresare speciala catre o fata ratacita pe taramurile nepaleze: Natasca, condimentele tale o fost puse in borcanase mai mari, ca in acelea mici nu incapeau. Am facut niste ranze de pui cu besar: veshci! Pot sa mai fac pentru inca un vzvod. Bodaproste!

Adresare speciala la toata lumea: chiparati-va sanatosi! Da’ cu masura.

P.S. Gerber, sa-ni trimiti te rog banii pentru reclama saptamana asta.

5 comentarii la Condimentele cele de toate zilele

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

E bine să ştii


Întrebarea vină n-are

Oare ce vârsta au cititorii Poveştilor gustoase?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...

Ieşire în lume