Tipareste

Buna ziua, toata ziua


Draga cititorule, bine ai venit ! M-am tot gandit cum sa dreg si cum sa fac ca sa-ti fie tie mai usor sa dregi un borsisor. Asa ca toate noile capodopere povestite gustos de Povestelnic* vor aparea aici. Retetele mai vechi de la kirpi4 au fost si ele copiate aici ca sa stea toate pe o policioara (le gasiti in articolele anterioare). Iti urez lectura placuta, spor la treaba si o pofta sanatoasa de mancare! Vorba ceea: o pofta sanatoasa de mancare intr-un corp sanatos. Pana apar retetele noi (iaca-iaca), pana una alta, poti lasa aici sau in cartea de oaspeti un mesaj in care sa-i spui bucatarului povestelnic cum iti pare acest blog, ce modificari ar merita facute pentru ca el sa fie mai bun si mai frumos.

Bine ai venit.
_______________________
* Povestelnicul este cel care trebaluieste pe ici-colea, cu clapa, cu foto-instrumentul, cu polonicul si cu blidele. Tot el reprezinta dedublarea personalitatii lui kirpi4.

7 comentarii la Buna ziua, toata ziua

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

E bine să ştii


Întrebarea vină n-are

Oare ce vârsta au cititorii Poveştilor gustoase?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...

Ieşire în lume